KARAMAN / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Adres
SUDURAĞI BELDESİ BAHÇELİEVLER MAH. ATATÜRK CAD. SU DURAĞı KARAMAN BEY ORTA OKULU BLOK NO: 65 MERKEZ / KARAMAN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin ışığında, evrensel ve milli değerlere sahip bireyler yetiştiriyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; okulumuz öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek, onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; millî ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, çağdaş ve demokratik, yaratıcı ve pozitif düşünen,ailesi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, sorumluluk bilincine sahip, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
08:30/15:05
Kömür Kaloriferi
Ulaşım
Okulumuza ulaşım için kullanılan yol asfalt olup günlük olarak belediye servisi vardır. Ayrıca bazı öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla gidip gelmektedir.
Okulumuz Karaman Merkez ilçeye bağlı Sudurağı kasabasında bulunmaktadır
İl merkezine uzaklık: 22 km. İlçe merkezine uzaklık 22 km.