KARAMAN / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

Mrt

Bu sene LGS ye girecek öğrencilerimize Karaman'da secebilecekleri liseleri tanımaları için geziler düzenlenmiştir.

Mrt

Bol aktiviteli, eğlenceli, oyunlarla dolu bir gün geçiren öğrencilerimiz aynı zamanda robotik kodlama da öğrendi. Abla ve abilerimize güzel vakitlerini ayırdıkları için hem de öğrencilerimize dağıttıkları hediyeler için çok teşekkür ederiz..

Mrt

Vali H. Engin Sarıibrahim'in eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi,  Şehit Ömer Halisdemir'in doğum günü ve şehitlerimizi anmak için okulumuzda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Ara

Karaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100.yıl ve Türkiye Yüzyılı kapsamında, genç nesillerin vatan sevgisini kavramları, şehitlik ve gaziliğin kutsallığını, onurunu ve önemini anlamalarına katkı sağlamak maksadıyla öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları okulumuzda da düzenlendi.

Okulumuzda gerçekleştirilen programa katkı sunan Muharip Gaziler Derneği üyelerine ve Dernek Başkanı Behiç BAŞ’a teşekkür ederiz.

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.

(Atatürk)

Mrt

Okul-yazar buluşmaları kapsamında eğitimci, gazeteci, yazar Ali Erkan KAVAKLIyı öğrencilerimizle buluşturduk. Öğrencilirimize konferans vererek tecrübelerini paylaşan yazar Ali Erkan KAVAKLI' ya ve emeği geçen Şube Müdürü Aziz DEMİR' e teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı konusunda öğrencilerin bilinç düzeyini artırmak amacıyla okulumuzda tören yaptık. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

İl genelinde yapılacak İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil edecek öğrenciyi belirlemek amacıyla okulumuz bünyesinde bir yarışma yaptık. Türkçe Öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen yarışma sonucunda 6B sınıfından Rümeysa UĞUR üçüncü, 6B sınıfından Mevlüt DEMİRHAN ikinci olurken 7B sınıfından Süheyla ARPINAR birinci olarak okulumuzu il geneli yarışmada temsil etmeye hak kazandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi özgüvenlerinden ve gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığının gönüllülük projelerinden biri olan Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında okuluumuza gelen yerli ve yabancı katılımcılar öğrencilerimizle zaman geçirdiler. Öncelikle sınıflara girerek konuşmalar yapan katılımcılar öğrencilerimize hediyeler verdiler. Ardından okulumuz bahçesinde öğrencilerimizle oyunlar oynadılar. Öğrencilerimize keyifli anlar yaşatan Damla İyilik Hareketİ katılımcılarına teşekkür ederiz.